Met Surver werkt jouw site zonder zorgen!

Surver verzorgt alle technische en ingewikkelde onderdelen van jouw site.

Domeinnaam

Een website zonder domein is als een huis zonder adres. Je krijgt van ons altijd een domein bij je Surver pakket. Meer domeinen nodig? Wij hebben ze allemaal!

E-mail

E-mailadressen zijn gemakkelijk aan te maken! Wil je een e-mailadres installeren op je telefoon? Zo gepiept met Surver!

Privacy protect

Gesteld op je privacy? Voor maar €9,99 per domein per jaar registreren wij je domeinnaam op naam van Surver zodat onze gegevens in de WHOIS database staan.

Hosting

Surver biedt méér dan genoeg opslagruimte aan voor jouw online succesverhaal. Wil je toch uitbreiden? We upgraden jouw account zonder probleem!

Supersnel

Bij Surver zorgen we dat jouw website zo snel mogelijk is, en ook blijft! Elke website wordt door ons geoptimaliseerd zodat jouw klanten niet hoeven te wachten.

SSL certificaat

Een SSL-certificaat biedt bezoekers van jouw website maximale veiligheid bij het doen van online aankopen en het versturen van gegevens via contactformulieren.

Updates

Wij zorgen er voor dat alle onderdelen van jouw WordPress website up-to-date blijven. Hierdoor is jouw website beter beveiligd, blijft alles naar behoren werken, en kun jij zorgeloos ondernemen.

Backups

Meermaals per dag maken wij een backup van jouw website. Gaat er iets mis, dan plaatsen wij zonder probleem een backup terug.

Beveiliging

Veiligheid gaat boven alles. Wij passen de laatste web-beveiligingstechnieken toe zodat jouw website niet te hacken is.

WordPress advies

Heb je advies of hulp nodig met WordPress? Ons team staat dagelijks voor je klaar om je online presence tot een succes te maken!

Website aanpassingen

Wil je de huisstijl veranderen, een afbeelding wijzigen of een tekst verwijderen? Surver kan je hierbij helpen! Wij kunnen snel en zorgvuldig aanpassingen maken aan jouw site, vaak volledige kosteloos.

Handleidingen

Heb je advies of hulp nodig met WordPress? Surver heeft een uitgebreide handleiding, een blog vol met tips en natuurlijk onze befaamde helpdesk.