Over ons

Surver werd in 2017 opgericht met maar één simpel doel: het leven van duizenden ondernemers met een WordPress website makkelijker maken! We zijn trots op wat we tot nu toe bereikt hebben – en dit is nog maar het begin! We zijn al jaren actief in de webdesign branche en hebben samen honderden websites mogen opleveren. Maar als het op hosting en onderhoud van websites aankwam, hebben we altijd negatieve ervaringen. Dealen met verschillende partijen, systemen én standaarden. 

Bij onze klanten bestond er vaak onduidelijkheid over hun website. Waar kan ik de content aanpassen, hoe maak ik een nieuw e-mailadres aan of hoe update ik een plugin? Vaak is de klant ook niet op de hoogte waar hun site gehost en onderhouden wordt. Zeker niet als hun designer het op een dag voor gezien houdt. Juist daar ontstond de vraag naar één systeem waar wij onze klanten kunnen helpen met alle aspecten die komen kijken bij het opzetten van een WordPress website, het onderhoud, support en hosting.

Surver is opgezet om één aanspreekpunt te zijn voor onze klanten. Wij willen het hebben van een website zo makkelijk mogelijk maken. Als klant van Surver hoef je je geen zorgen te maken, wij zorgen voor jouw website!

Managed

Heb je een nieuw e-mail adres nodig, wil je een back-up maken of wil je tekst op je website aanpassen? Stuur ons een mail met je wensen en wij gaan voor je aan de slag

Alles-in-één

Bij Surver dragen we zorgt voor zowel de hosting, het onderhoud en support van jouw website. Eén partij voor al jouw website gerelateerde aspecten!

Persoonlijke service

Geweldige service en support. Ons team staat graag klaar voor jouw vragen. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook!

Schaalbaar

Al onze pakketten zijn schaalbaar en groeien mee met jouw persoonlijke wensen, of groei van je onderneming. 

Monitoring

We monitoren jouw website 24/7 om de beste prestaties en kwaliteit te leveren. Denken we dat er iets verbeterd kan worden, dan dragen we daar zorg voor.

Transparant

Eén maandelijks tarief, geen verborgen kosten of onverwachte facturen.